BRING A FRIEND

Deel met familie, vrienden, buren, kennissen etc.

Geniet jij al van onze producten en gun jij dit een ander ook? Heb je nog nooit bij ons besteld en wil je samen met anderen kennis maken met Vlees van ons? Wil jij gewoon korting op ons gehele assortiment? Stuur je familie, vrienden, buren, kennissen of wie dan ook een bericht om kennis te maken met heerlijk grasgevoerd natuurvlees of andere producten van ons en ontvang beide een kortingsbon ter waarde van €10!

 

Hoe werkt het?

Wanneer iemand bereid is om een bestelling te plaatsen bij vleesvanons.nl dan kun je voornaam, achternaam en email adres van deze persoon bij ons achterlaten. Vervolgens sturen wij een unieke kortingscode naar deze persoon ter waarde van €10. Wanneer de kortingscode is gebruikt en er dus een bestelling is geplaatst door de nieuwe klant, sturen wij een kortingscode naar jou ter waarde van €10. Deze kun je direct gebruiken, of je kunt kortingscodes sparen door nog meer mensen kennis te laten maken met Vlees van ons. Zorg jij voor 10 nieuwe klanten? Dan krijg jij €100 aan kortingsbonnen!

 

Regels

– Deze actie geldt alleen bij het aanleveren van nieuwe klanten.
– De minimale bestelwaarde voor de nieuwe klant is €25.

– Alle kortingscodes zijn 6 maanden geldig na ontvangst. 

– Kortingscodes gelden voor het hele assortiment
– Je kunt oneindig veel kortingscodes opsparen.

 

Actie

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar actie@vleesvanons.nl met voornaam, achternaam en email adres van de persoon die voor het eerst bij Vlees van ons wil bestellen en geniet beide van €10 korting op het gehele assortiment.