2020 01 Hereford Grasgevoerd natuurvlees

0%

Verkocht

Aanbetaling: 75.00

Wissen

Beschrijving

Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij het Vechtpark.  Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op onbespoten natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken” . Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees.

 

Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd – houdt rekening met een slachtverlies van ca. 25% van het geslacht gewicht van je vleespakket.

 

Wat zit er in je pakket? Van alle delen ontvang je een evenredig deel! Gehakt, biefstuk, worst, haas biefstuk, braadlap, stooflap, sucade, riblap, lendelap, schenkel, entrecote, bieflap, rosbief, ribeye. Soms zijn de luxe delen (als ribeye) wat beperkter beschikbaar maar we zorgen dat iedereen luxe delen ontvangt in zijn pakket!

 

Een 5%  pakket zal grofweg tussen de 13-18kg netto wegen.

 

De €75,- is een aanbetaling per half pakket, het resterende bedrag betaal je pas nadat de koe is geslacht en het exacte gewicht bekend is. We streven ernaar om dit rund in januari 2020 compleet verkocht te hebben.

 

Koop een koe samen met vrienden uit het Vechtpark in Hardenberg en geniet van een super vleespakket!

 

Direct van de boer naar jou – Vlees zonder streken, geen E-nummers – Duurzaam

 

Extra informatie

Soort gehaktproduct

Rundvlees, Half-om-half (+€20,-)