cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Bijgerechten bij haasbiefstuk

Een sappige haasbiefstuk van Vlees van Ons verdient bijgerechten die de pure smaak van grasgevoerd rundvlees versterken. Deze twee ovengerechten – gegrilde groenten en aardappels met rozemarijn – zijn eenvoudig te bereiden en passen perfect bij elkaar. Bovendien kun je ze tegelijk in de oven klaarmaken. Ideaal voor een doordeweekse maaltijd of een diner met gasten.

Bereiding

  • Bereiding 1 uur

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 2 puntpaprika’s
  • 1 rode ui
  • 1 zoete aardappel
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie
  • Peper en (zee)zout
  • ⅓ bosje peterselie (fijn gesneden)
  • 50 g vers geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 el balsamicoazijn

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Snijd de groenten in royale, gelijkmatige stukken.

  3. Kneus de knoflook met de platte kant van een mes.

  4. Leg alles op de bakplaat en meng met 3 eetlepels olijfolie.

  5. Rooster 40 minuten in de oven, schep tussendoor een paar keer om.

  6. Meng de extra vierge olijfolie met balsamicoazijn, peper en (zee)zout tot een dressing.

  7. Besprenkel de groenten na het bakken met de dressing, garneer met peterselie en Parmezaanse kaas.

💡 Tip: Deze groenten zijn ook heerlijk koud als lunch de volgende dag!

 

Bottenbouillon van runderbotten – 500ml

Niet op voorraad
12,95
Gehakt Rund

Hachee – 500 gram

Niet op voorraad
12,95
Zuivel

Roomboter – 250 gram

Niet op voorraad
6,95