Een sappige haasbiefstuk van Vlees van Ons verdient bijgerechten die de pure smaak van grasgevoerd rundvlees versterken. Deze twee ovengerechten – gegrilde groenten en aardappels met rozemarijn – zijn eenvoudig te bereiden en passen perfect bij elkaar. Bovendien kun je ze tegelijk in de oven klaarmaken. Ideaal voor een doordeweekse maaltijd of een diner met gasten.
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de groenten in royale, gelijkmatige stukken.
Kneus de knoflook met de platte kant van een mes.
Leg alles op de bakplaat en meng met 3 eetlepels olijfolie.
Rooster 40 minuten in de oven, schep tussendoor een paar keer om.
Meng de extra vierge olijfolie met balsamicoazijn, peper en (zee)zout tot een dressing.
Besprenkel de groenten na het bakken met de dressing, garneer met peterselie en Parmezaanse kaas.
💡 Tip: Deze groenten zijn ook heerlijk koud als lunch de volgende dag!
Discount Applied Successfully!
Your savings have been added to the cart.