cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Veelgestelde vragen

Hoe worden de pakketten verstuurd?

Bij Vlees van ons regelen we de bezorging van uw bestelling met zorg en aandacht voor het milieu. Hieronder volgt het proces:

 1. Bestellen voor Dinsdag 12 uur: Plaats uw bestelling vóór dinsdag 12 uur. voor bezorging op donderdag of vrijdag.
 2. Adressenlijst en Planning: Na deze tijd stellen we de adressenlijst op voor de vervoerder en bestellen we zuivel en eieren om vers bij u te leveren.
 3. Duurzame Routeplanning: Op dinsdagmiddag starten we met het plannen van de meest milieuvriendelijke en duurzame route.
 4. Track & Trace: Op woensdag rond 16 uur ontvangt u een Track & Trace-link van Logifresh. Hiermee kunt u zien wanneer de chauffeur op donderdag komt, in een tijdsbestek van 120 minuten.
 5. Bezorgdag – Donderdag: Op donderdagochtend laadt de chauffeur de pakketten in Hardenberg en begint de route. Uw producten worden met geconditioneerd vervoer op de juiste temperatuur bij u afgeleverd.
 6. Dank aan de Chauffeur: Vergeet niet onze chauffeur te bedanken! Hij start al om 6 uur ‘s ochtends om uw bestelling goed bij u te krijgen. Een kopje zwarte koffie wordt altijd gewaardeerd.
 7. Track & Trace voor Vrijdag: Op donderdag vóór 14 uur ontvangt u de Track & Trace-code voor levering op vrijdag.

Al deze stappen worden uitgevoerd met minimale plasticverpakkingen, met aandacht voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en tevreden klanten. Zo regelen wij het vervoer bij Vlees van ons.

Wat is het bestelproces van een pakket?

 1. Plaats uw bestelling online: Begin uw bestelling door online te winkelen op onze website. Selecteer de gewenste producten en voeg ze toe aan uw winkelmandje.
 2. Verpakking van uw bestelling: Zodra uw bestelling binnenkomt, gaan we direct aan de slag om deze zorgvuldig te verpakken. Ons team zorgt ervoor dat uw producten veilig en optimaal worden ingepakt.
 3. Koeling en opslag: Nadat uw pakket zorgvuldig is ingepakt, wordt het weer in de vriezer geplaatst in afwachting van de transporteur. Deze stap zorgt ervoor dat uw producten vers en koel blijven tijdens het transport.
 4. Verse leveringen: Op dinsdag na 12 uur bestellen wij verse zuivelproducten en eieren, die aan het einde van de dag bij Vlees Van Ons worden geleverd. Door deze leveringen blijven al onze producten zo vers mogelijk voor onze klanten.

Bij Vlees Van Ons streven we ernaar om uw bestelproces efficiënt en betrouwbaar te maken, zodat u altijd kunt genieten van verse en hoogwaardige producten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over ons bestelproces of onze producten. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Hoe lang kan ik het vlees in de vriezer bewaren?

Het bewaren van vlees in de vriezer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type vlees en de juiste opslagomstandigheden. Over het algemeen gelden de volgende richtlijnen voor het bewaren van vlees in de vriezer:

 1. Rundvlees (gehakt, steaks, rosbief): Rundvlees kan tot 6 tot 12 maanden worden bewaard in de vriezer, afhankelijk van het specifieke stuk vlees. Vacuümverpakt vlees blijft langer vers dan vlees dat niet vacuümverpakt is.
 2. Varkensvlees (spek, worstjes, karbonades): Varkensvlees kan 4 tot 6 maanden worden bewaard in de vriezer.
 3. Gevogelte (kip, kalkoen): Gevogelte kan 9 tot 12 maanden worden bewaard in de vriezer. Zorg ervoor dat het vlees goed is verpakt om uitdroging en vriesbrand te voorkomen.
 4. Lamsvlees en ander rood vlees: Lamsvlees en ander rood vlees kunnen 6 tot 9 maanden worden bewaard in de vriezer.

Wat gebeurt er met de levering als ik niet thuis ben?

Als u niet thuis bent op het moment van levering, zullen we proberen uw pakket bij uw buren af te leveren. U kunt dit vooraf aangeven in de notities bij uw bestelling, zodat onze chauffeur hiervan op de hoogte is.

Als het mogelijk is om uw bestelling ergens neer te zetten of in een koeltas achter te laten (op voorwaarde dat u deze heeft klaargezet), kunnen we dit ook regelen. Dit biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat u uw bestelling veilig ontvangt, zelfs als u niet thuis bent op het moment van levering.

Als u specifieke instructies heeft voor de levering van uw pakket, zoals een voorkeur voor een specifieke plek om het achter te laten, laat het ons dan weten bij het plaatsen van uw bestelling. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen en ervoor te zorgen dat uw bestelling op een handige en veilige manier bij u wordt afgeleverd.

 

Past het vlees in een vriezer?

Ja uiteraard! De porties worden vacuüm verpakt. Alle porties passen in één lade van een normale consumenten vriezer.

Hoe lang leven onze runderen voordat ze naar de slager gaan?

Onze runderen leven gedurende minimaal 3 jaar in de weidse en prachtige natuurgebieden voordat zij naar het slachthuis gaan. Dit is geen gewoon vlees; het is een verhaal van toewijding aan kwaliteit en respect voor de natuur. Gedurende die tijd grazen ze rustig, genietend van het rijke grasland en de schone lucht. Deze levensstijl geeft ons vlees niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een diepere betekenis. Het is het resultaat van een zorgvuldig beheer van het land en een passie voor het welzijn van onze dieren. Als gevolg daarvan kunnen we met trots zeggen dat ons vlees niet alleen voedzaam is, maar ook een eerbetoon aan de natuurlijke cyclus van het leven.

waar grazen de runderen van ons?

Onze runderen grazen aan de Vecht in Hardenberg, in het prachtige Vechtpark. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om te grazen in Zwolle, specifiek in de Vreugderijkerwaard. Ook kunnen ze zich bevinden in het waterwingebied van de Waterleiding Maatschappij Drenthe. Deze diverse natuurlijke omgevingen bieden onze runderen een gevarieerd dieet en een gezonde leefomgeving, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke kwaliteit van ons vlees. Het resultaat is een product dat niet alleen lekker is, maar ook het verhaal vertelt van hun vrije, gelukkige leven in deze prachtige natuurgebieden.

wat is de afstand tot het slachthuis?

De afstand van onze prachtige natuurgebieden naar het slachthuis varieert van slechts 10 minuten tot maximaal een uur rijden. Deze korte reisafstand zorgt ervoor dat het welzijn van onze runderen tijdens het transport wordt gewaarborgd. Door deze beperkte reistijd blijven de dieren rustig en comfortabel, wat van cruciaal belang is voor de kwaliteit van het vlees. We hechten veel waarde aan het minimaliseren van stress voor onze dieren, zelfs tijdens dit laatste deel van hun reis. Het resultaat is vlees van uitstekende kwaliteit, met aandacht voor het welzijn van elk dier dat deel uitmaakt van ons proces.