Wat is een T-Bone?
De T-Bone is één van de bekendste stukken rundvlees en extra lekker bij Vlees van Ons door het feit dat deze T-Bone van een gras gevoerde koe komt. De T-Bone kenmerkt zich door het heerlijke stukje malse ossenhaas aan de ene kant en het stukje entrecote aan de andere kant. Perfect voor mensen die het beste van beide willen proeven! Tijdens de bereiding wordt de T-Bone extra mals door het bot en het laagje vet. Zo smaakt het vlees heerlijk sappig van begin tot eind. Bereid de T-Bone tijdens een zonnige barbecue of bak de T-Bone steak op smaak in de pan om het vervolgens in de oven rustig verder te laten garen. Ga je voor medium of rare gebakken? Proef het snel zelf en geniet van een heerlijk mals en sappige gras gevoerde T-Bone!
Onze runderen
Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij nauurgebied de Zwiese. Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken”. Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees. Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd en zijn dus 100% grasgevoerd.