cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Vlees zonder streken

Vlees zonder streken dat is waar wij voor staan. Geen poespas en geen geheimen.

Geen poespas en geheimen

Vlees zonder streken, dat is waar wij voor staan. Geen poespas, geen geheimen, een duidelijke keten en een respectvol leven voor onze dieren. Onze runderen worden met zorg grootgebracht en daarom vinden we het belangrijk dat het ook met zorg wordt geconsumeerd. We vinden het belangrijk dat je weet wat je eet tegen een reeële prijs voor iedereen in de keten.

Zonder streken

Vlees van Ons verkoopt vlees zonder streken. Vlees wordt tegenwoordig geproduceerd voor de consument. De dieren die gebruikt worden voor deze massaproductie hebben geen normale natuurlijke levensloop meer. Wij geloven dat vlees van gezonde en natuurlijk opgegroeide dieren lekkerder is en gezonder. En dat proef je.

Gezonder, duurzamer en lekkerder. Voor een betaalbare prijs en eerlijk vlees voor dier en mens. Dat is Vlees van Ons!

Wat houd ‘Zonder streken’ in?

Grasgevoerd vlees

Gras- of graangevoerd vlees maakt een wereld van verschil, want grasgevoerd is een puurder en gezonder product. Grasgevoerd vlees wordt daarom steeds populairder, het heeft in potentie meer nutriënten waardoor het voedzamer is en bijdraagt aan de gezondheid. Daarnaast hebben grasetende koeien een prominente rol in de ecologische cyclus van bijvoorbeeld weidelanden.

Antibiotica & coccidiostaticavrije kip

Onze duurzame kip is 100% procent antibiotica vrij en coccidiostatica vrij! We geven onze kippen gezond en natuurlijk voer. Onze kippen mogen rustig opgroeien, ze krijgen geen groeibevorderaars. Ze hebben alle ruimte om te spelen en te scharrelen. En dat proef je. Want een blije kip, is een lekkere kip. Niet voor niets werd deze Kip uitgeroepen tot Smaakmaker 2018, voor het lekkerste streekproduct van de provincie Overijssel.

Een goed leven

De dieren van Vlees van Ons groeien op in een natuurlijke omgeving en ze ondergaan geen lange transporten. Zoals het hoort. Dit zorgt voor sterke stressvrije dieren, wat leidt tot een rijkere smaak en betere voedingsstoffen.

Lokaal grootgebracht

Onze dieren worden lokaal grootgebracht en geslacht. Dus geen lange transporten voor onze dieren. Onze dieren leven in een natuurgebied, zijn antibioticavrij en worden niet bijgevoerd.

Overtuigd van ons verhaal? Bekijk onze producten