Onze missie bij Vlees van Ons is duidelijk: vlees zonder poespas, een duidelijke keten en een respectvol leven voor onze dieren. We geloven dat vlees van gezonde en natuurlijk opgegroeide dieren niet alleen lekkerder is, maar ook gezonder. Daarom werken we nauw samen met lokale boeren, slagerijen en distributiekanalen, waardoor de dieren minimale transporttijd hebben. Dit is beter voor hun welzijn en het milieu.
Onze runderen bij Vlees van Ons grazen vrij in natuurgebieden, zoals de oevers van de Vecht. Ze krijgen alleen gras, kruiden en bloemen als voer, zonder extra toevoegingen. Dit zorgt voor een puur, smaakvol en gezond stuk vlees.
1 Plaats je bestelling: Op onze website van Vlees van Ons kies je uit een breed assortiment vleesproducten en eventueel andere benodigdheden. Speciaal voor de maand juli krijg je extra korting op gehakt met de code ‘juligehakt’ bij bestellingen boven de €150,-.
2 Transport en Slacht: transsport gaat rechtstreeks vanuit het natuurgebied naar de slagerij, hier worden ze niet extra voor bijgevoerd alles is en blijft natuurlijk.
3 Verwerking en Opslag: Het vlees besterft ongeveer 2 weken, daarna wordt het opgeslagen in de vriescel van Slagerij Hoff in Hardenberg. Hier worden ook alle bestellingen verpakt en klaargemaakt voor verzending door Vlees van Ons.
4 Bezorging: Zodra je bestelling is verwerkt, wordt het vlees verpakt in een vries- of koelpakket en door heel Nederland en Nederlandstalig belgie bezorgd. We zorgen ervoor dat je vlees in optimale conditie bij jou aankomt.
korte lijnen daar houden we van.