Schapenvlees

Vlees van Ons biedt (h)eerlijk natuurlijk schapenvlees aan. We vinden het belangrijk dat schapen altijd vrij in de natuur lopen, dit zorgt er namelijk voor dat ze gevarieerd eten.

Het vlees dat wij aanbieden is 100% biologisch en is afkomstig van dieren die vrij zijn van antibiotica en hormonen. Het is van hoge kwaliteit, heeft een uitstekende smaak en is rijk aan voedingsstoffen als ijzer, zink, vitamine B12 en omega-3-vetzuren.

Ons schapenvlees is een gezond en smakelijk alternatief voor rundvlees en is een geweldige optie voor iedereen die gezond en verantwoord wil eten. Proef en geniet van ons natuurlijk schapenvlees!

Toont alle 2 resultaten

Lamsvlees

Op voorraad
245,00465,00

Schapenvlees van Vlees van Ons

Grasgevoerd schapenvlees is afkomstig van schapen die een dieet hebben dat bestaat voornamelijk uit gras en andere plantaardige voedingsmiddelen. Ze leven in de natuur en zorgen zelf voor hun voedsel. Bijvoeren gebeurd dus niet. Hierdoor is het vlees het meest natuurlijk en dat proef je gelijk!

Over(h)eerlijke gerechten

We bieden een uitgebreid vleesassortiment aan om gerechten mee te maken. Het schapenvlees verkopen we in een gevarieerde box. Er is keuze tussen lamsvlees en schapenvlees. Daarnaast is er nog de optie om een half schaap of heel schaap te bestellen. Je kan je bestelling dus helemaal eigen maken. Op onze receptenpagina staan verschillende gerechten die je klaar kan maken om te genieten van het heerlijke schapenvlees!