cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Lamsvlees

245,00465,00

Gratis verzending vanaf €150
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op donderdag, vrijdag & zaterdag

Product wordt geconditioneerd en diepgevroren bij jou thuisbezorgd.

Koop samen of alleen een lam, ook deze is weer grasgevoerd.

 

  • Inhoud
  • Specificaties

(H)eerlijk vlees

Schapenvlees bij Vlees van Ons is (h)eerlijk stuk natuurlijk schapenvlees. Het wordt gesneden uit verschillende delen van het schaap, elk met zijn unieke kenmerken en smaakprofiel. Ons lamsvlees staat bekend om zijn malse textuur en rijke, karakteristieke smaak. Of je nu kiest voor een sappige lamsbout, een smaakvolle lamskotelet of een ander stuk lamsvlees, bij Vlees van Ons ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Onze lammen

Het vlees dat wij aanbieden is 100% biologisch en is afkomstig van dieren die vrij zijn van antibiotica en hormonen. Het is van hoge kwaliteit, heeft een uitstekende smaak en is rijk aan voedingsstoffen als ijzer, zink, vitamine B12 en omega-3-vetzuren. Ons lamsvlees is een gezond en smakelijk alternatief voor rundvlees en is een geweldige optie voor iedereen die gezond en verantwoord wil eten. Proef en geniet van ons natuurlijk lamsvlees!

Optie

Half lam, Heel lam

30 minuten

Lamsvlees met couscous

Bekijk recept east