cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Runderbouillon van Grasgevoerde Koeien: Een Gezonde Keuze

12,95

Gratis verzending vanaf €150
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op donderdag, vrijdag & zaterdag

Product wordt geconditioneerd bij jou thuisbezorgd.

Onze vernieuwde (en verbeterde) botten bouillon zit voortaan in een glazen pot van 500ml.

Vergeet bouillonblokjes. Het kan beter, lekkerder en gezonder. Onze bottenbouillon is de perfecte basis voor soepen, sauzen, bouillon en diverse gerechten. En dan is het ook nog eens gezond. In de bouillon zitten voedingsstoffen zoals:

  • Omega-3 vetzuren: Grasgevoerd vee heeft de neiging om meer omega-3-vetzuren te bevatten in vergelijking met dieren die op granen worden gevoerd.
  • CLA (geconjugeerd linolzuur): CLA is een gezond vetzuur dat in hogere concentraties aanwezig kan zijn in grasgevoerd vlees.
  • Vitamines en mineralen: Grasgevoerd vlees kan hogere gehaltes aan bepaalde vitamines en mineralen bevatten, zoals vitamine E, bètacaroteen en antioxidanten.

Op voorraad

  • Inhoud
  • Specificaties

Runderbouillon van Grasgevoerde Koeien: Een Gezonde Keuze

Runderbouillon van grasgevoerde koeien is een krachtige voedingsbron boordevol nutriënten. Het gebruik van botten van grasgevoerde koeien zorgt voor een hoge concentratie aan mineralen en omega-3-vetzuren, essentieel voor een gezonde levensstijl.

Goede Voeding Begint bij de Basis

Goede voeding begint bij de basis. De juiste ingrediënten zorgen voor de hoogste kwaliteit. De botten die wij gebruiken zijn van grasgevoerde koeien. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid mineralen en omega-3-vetzuren.

Bereiding van Onze Runderbouillon

Het maken van botten bouillon (ook wel bone broth genoemd) is niet moeilijk, maar het vraagt veel tijd. Onze bouillon heeft 72 uur op een zacht vuur gestaan om alle kracht uit de botten te halen. Het resultaat is een geconcentreerde bouillon, rijk aan voedingsstoffen.

Waarom Botten Bouillon Gezond is

Nutriënten en Mineralen
Bone broth bevat diverse voedingsstoffen en mineralen zoals calcium, magnesium, fosfor, silicium, zwavel en andere sporenelementen. Deze voedingsstoffen zijn belangrijk voor de gezondheid van botten, tanden, huid en nagels.

Collageen
Het koken van botten en bindweefsel leidt tot de afgifte van collageen, een eiwit dat een belangrijke bouwsteen is voor de huid, gewrichten, pezen en kraakbeen. Het consumeren van collageenrijke voedingsmiddelen kan bijdragen aan een gezonde huid en gewrichten.

Aminozuren
Botten bouillon bevat verschillende aminozuren, waaronder glycine en proline, die belangrijk zijn voor veel lichaamsfuncties, zoals de productie van collageen, ontgifting en het behoud van een gezond spijsverteringsstelsel.

Gezonde Darmen
Het gelatinegehalte in bone broth kan bijdragen aan de gezondheid van de darmen. Het drinken van bone broth kan gunstig zijn voor de darmwand en helpen bij aandoeningen zoals het lekkende darm syndroom.

Ontstekingsremmende Eigenschappen
Sommige componenten in bone broth kunnen ontstekingsremmende eigenschappen hebben, wat gunstig kan zijn voor mensen met ontstekingsgerelateerde aandoeningen.

Botten bouillon is dus een uitstekende aanvulling op een gezond dieet, dankzij de rijke voedingswaarde en de vele gezondheidsvoordelen die het biedt.

ingrediënten

Grasgevoerde Botten.

Voedingswaarde

De exacte voedingswaarde van bone broth kan variëren op basis van het recept en de bereidingsmethode, maar hier is een algemene schatting van de voedingswaarden per 100 ml (ongeveer 100 gram) zelfgemaakte bone broth:Energie: Ongeveer 10-20 calorieën Eiwit: Ongeveer 1-2 gram Vet: Verwaarloosbaar tot 1 gram Koolhydraten: Verwaarloosbaar tot 1 gram Calcium: Ongeveer 5-10 mg Magnesium: Ongeveer 1-2 mg Fosfor: Ongeveer 5-10 mg Natrium: Ongeveer 20-50 mg

Houdbaarheid:

na openen 1 week houdbaar in de koelkast. Ongeopend is het 4 maanden houdbaar. Voor een langere houdbaarheid, kunt u het invriezen en tot een jaar bewaren. De glazenpot is niet geschikt voor de vriezer.

pa_paklocatie

Modern Native – Hart Supplement

Op voorraad
52,00

Real Roots Lever capsules

Niet op voorraad
43,95
Overige

Gratis informatieflyer

Op voorraad
0,00
40 minuten

Thaise soep met bottenbouillon

Bekijk recept east
7,5 uur

Pittig runder-stoofpotje

Bekijk recept east