Goede voeding
Goede voeding begint bij de basis. De juiste ingrediënten zorgen voor de hoogste kwaliteit. De botten die wij gebruiken zijn van grasgevoerde koeien. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid mineralen en omega-3-vetzuren.
Bereiding van onze bottenbouillon
Het maken van bottenbouillon (of bone broth) is niet moeilijk maar vraagt veel tijd*. Onze bouillon heeft 72 uur op een zacht vuur gestaan om alle kracht uit de botten te halen. Het resultaat is geconcentreerde bouillon. Bij de bereiding hebben we een bouquet aan groenten en kruiden toegevoegd om de bouillon een lichte smaak mee te geven. Het eindproduct wordt geleverd in een glazen pot van 500 ml. Verdund met water is dit voldoende voor 1,5 liter heerlijke soep.
Vergeet bouillonblokjes
Uiteraard gebruiken we voor onze bottenbouillon de runderbotten van onze 100% grasgevoerde runderen. Eerlijk van afkomst en eerlijk zonder kunstmatige toevoegingen. Echt Vlees van Ons dus!
De bouillon is gesloten in de koelkast twee maanden houdbaar. Eenmaal geopend is het in de koelkast een week houdbaar.
Nu is het aan jou, bestel je de heerlijke kant en klare bottenbouillon of wil je de bone broth zelf maken? Dat laatste kan natuurlijk ook. Je kunt bij ons ook runderbotten bestellen. Met 1 kilo botten maak je ongeveer 3 liter bouillon.