cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Riblap Grasgevoerd – 500 gram

10,95

Gratis verzending vanaf €150
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op donderdag, vrijdag & zaterdag

Product wordt geconditioneerd en diepgevroren bij jou thuisbezorgd.

Grasgevoerde riblap, vlees dat geschikt is om langzaam te garen bij een lage temperatuur. Doordat het vlees gemarmerd is, blijft het bij de bereiding lekker mals.

Vlees van een grasgevoerde rund is veel rijker aan omega 3-vetzuren (dit zit namelijk in gras). Deze vetzuren zorgen voor een goede ontwikkeling en groei van onze hersenen, versterken ons immuunsysteem en dragen bij aan een goede werking van bloedvaten en ons hart.

Inhoud: 1 stuk van 500 gram

verpakt per ca. 500 gram

 

Beperkt op voorraad

  • Inhoud
  • Specificaties

Wat is een riblap grasgevoerd?

Een riblap staat ook wel bekend als het meest malse stukje vlees van alle stooflappen. Dit vlees komt voort uit de dikke rib van een rund dicht bij de hals. Deze riblap is heerlijk en gezond doordat het van uitsluitend gras gevoerde runderen komt en is favoriet om de lekkerste stoofgerechten mee te maken. Tijdens het bereiden veranderd de riblap in heerlijk mals draadjesvlees en het voordeel van de riblap is dat deze niet zo lang bereid hoeft te worden als andere stooflappen. Laat de riblap rustig gaar koken en het vlees rustig uit mekaar vallen voor het meest malse en lekkerste resultaat. Ervaar zelf de malsheid van een riblap en geniet!

Onze runderen

Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij nauurgebied de Zwiese. Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken”. Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees. Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd en zijn dus 100% grasgevoerd.

 

 

Puurheid

100% natuurlijk vlees

Kenmerk vlees

Grasgevoerd rundvlees

Leefconditie runderen

Lokaal grootgebracht (Hardenberg en Zwolle)

Conditie vlees

Zonder kunstmatige toevoegingen

Gehakt

Rundergehakt Grasgevoerd – 333 g

Op voorraad
4,95
Stoof

Stooflap Grasgevoerd – 350 gram

Op voorraad
8,75

Ossewit grasgevoerd – 400 gram

Op voorraad
7,95
6 uur 45 minuten

Hachee met zoete aardappel

Bekijk recept east
4 uur 15 minuten

Riblap steak

Bekijk recept east
4 uur 20 minuten

Limburgs zuurvlees

Bekijk recept east
6 uur 15 minuten

Low and slow pulled beef

Bekijk recept east