cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Ambachtelijke Rookworst – 220 gram

3,50

Gratis verzending vanaf €150
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op donderdag, vrijdag & zaterdag

Product wordt geconditioneerd en diepgevroren bij jou thuisbezorgd.

Heerlijke, sappige ambachtelijke rookworst van grasgevoerde runderen, met natuurlijke specerijen. Voor bij de stamppot of als warme borrelhap.

Inhoud per stuk: 220 gram.

Beperkt op voorraad

  • Inhoud
  • Specificaties

Wat is ambachtelijke rookworst grasgevoerd?

De ambachtelijke rookworst is gemaakt van gras gevoerd rundvlees van onze gras gevoerde runderen. De rookworst heeft een fijne structuur en wordt bereid zonder kunstmatige toevoegingen. Geniet van een heerlijke authentieke Gelderse rookworst dat extra gezond is vanwege het feit dat het vlees van onze gras gevoerde runderen komt. De rookworst wordt voorzien van natuurlijke specerijen en is extra lekker bij de stamppot, bij de borrel of in de soep. De rookworsten zijn per stuk verpakt waarvan iedere rookworst bestaat uit 220 gram van het lekkerste rundvlees.

Belangrijke voedingsstoffen

Vlees van een grasgevoerde rund is veel rijker aan omega 3-vetzuren (dit zit namelijk in gras). Deze vetzuren zorgen voor een goede ontwikkeling en groei van onze hersenen, versterken ons immuunsysteem en dragen bij aan een goede werking van bloedvaten en ons hart.

Onze runderen

Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij natuurgebied de Zwiese. Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken”. Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees. Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd en zijn dus 100% grasgevoerd.

 

Ingrediënten

Peper, koriander, gember, foelie, kardemom & rookaroma.

Bereiden

- Breng een pan water aan de kook. - Zet het vuur lager zodra het water kookt. - Leg de rookworst voorzichtig in het kokende water. - Laat de rookworst ongeveer 5-10 minuten sudderen in het warme water. - Dit kan variëren afhankelijk van de dikte van de worst. - Haal de rookworst uit het water en laat hem kort uitlekken voordat je hem serveert.

Scharrelvarken Saucijs – 2 stuks

Op voorraad
5,52

Runderworst Grasgevoerd – 333 gram

Op voorraad
4,95