cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Hachee met zoete aardappel

Met dit recept vult je keuken zich met de lekkerste geuren, hachee maken betekent urenlang genieten.

Bereiding

  • Bereiding 45 minuten
  • Bereiding in de slowcooker 6 uur

Ingrediënten

  • 500 gr grasgevoerde riblappen
  • 3 grote uien
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 1 plak ontbijtkoek
  • 1 runderbouillonblokje
  • 3 kruidnagels
  • 2 laurierblaadjes
  • 3 Theelepels Johannesbroodpitmeel
  • Rauwe roomboter
  • Paprikapoeder
  • Peper
  • Zout

Bereiding

Snijd de riblappen in gelijke blokjes en kruid deze met zout en peper.

Bak vervolgens de blokjes gaar, in roomboter, in de binnenpan van de slowcooker met.

Snijd de uien in grove stukken en bak deze vervolgens mee met het vlees.

Voeg hierna de kruidnagel, laurierblaadjes, tomatenpuree, het runderbouillonblokje en de paprikapoeder eraan toe.

Los de Johannesbroodpitmeel op in koud water en voeg al roerend toe aan geheel.

Voeg vervolgens 100 ml gekookt water toe.

Voor een rijkere smaak verkruimel een plak ontbijtkoek over de hachee.
Zet de slowcooker op high voor 6 uur.
Verwijder de laurierblaadjes en de kruidnagel.
Serveer met zoete aardappel, rijst of aardappelen.

 

Eet smakelijk!

 

Riblap Grasgevoerd – 500 gram

Op voorraad
10,95

Roomboter – 250 gram

Op voorraad
Oorspronkelijke prijs was: €6,45.Huidige prijs is: €5,95.
Stoof

Braadlap Grasgevoerd – 350 Gram

Op voorraad
8,95
Steak Stoof

Lendelap Grasgevoerd – 350 gram

Op voorraad
8,95