cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €99

Limburgs zuurvlees

Een simpel recept voor echt Limburgs zuurvlees! Lekker & Snel klaar!

Ingestuurd door de klant!

 

Een klant van ons kwam met een leuk recept wat met ons vlees heerlijk bereid kan worden.

Bereiding

  • Voorbereiding 20 minuten.
  • Bereiding op de bbq 5 – 10 minuten
  • Barbecue temperatuur 200 – 250 graden direct boven de grill
  • Stoofduur circa 3 a 4 uur.

Ingrediënten

  • 2 kilo runderlappen/riblappen (Vlees van Ons)
  • 3 laurierbladeren
  • Circa 8 kruidnagels
  • 1 stuk foelie
  • Zwarte peper
  • Grof zeezout
  • Kruidenazijn
  • 4 uien
  • 6 plakken peperkoek
  • 3 eetlepels appelstroop
  • Maiszetmeel

Bereiding

Het gesneden vlees aanbraden. Gesneden uien toevoegen. Afblussen met 3 glazen azijn en 1 glas water. Peperkoek en alle kruiden toevoegen. Na 2 uur stroop toevoegen. Afbinden met maiszetmeel. Lekker met friet en mayo. Eet smakelijk!