cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Limburgs zuurvlees

Een simpel recept voor echt Limburgs zuurvlees. Lekker en snel klaar. Ingestuurd door de klant!

Bereiding

  • Voorbereiding 20 minuten
  • Bereiding in de stoofpan +/- 4 uur

Ingrediënten

  • 2 kg riblap grasgevoerd
  • 2 laurierbladeren
  • 8 kruidnagels
  • 6 plakjes peperkoek
  • 4 uien
  • 3 eetlepels appelstroop
  • 1 stuk foelie
  • Kruidenazijn
  • Maïszetmeel
  • Zwarte peper
  • Grof zeezout

Bereiding

Het gesneden vlees aanbraden. Gesneden uien toevoegen. Afblussen met 3 glazen azijn en 1 glas water. Peperkoek en alle kruiden toevoegen. Na 2 uur stroop toevoegen. Afbinden met maiszetmeel. Lekker met friet en mayo.

Eet smakelijk!

Riblap Grasgevoerd – 500 gram

Op voorraad
10,95

Gebraden gehakt – 100 gram

Op voorraad
3,00

Scharrel varkensgehakt – 333 gram

Op voorraad
5,36