cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Thaise soep met bottenbouillon

Geniet van deze heerlijke bottenbouillon met grasgevoerd biefstuk en een Thais tintje!

Bereiding

  • Voorbereiding 10 minuten
  • Bereiding 30 minuten

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bottenbouillon in een grote kom en vul dit aan met 1 liter water.

Snijd de rode ui en de zoete rode paprika’s in reepjes. Pers 1 teentje look uit. Doe deze bij de bouillon. Doe hierbij 500ml kokosmelk en een paar eetlepels massaman curry pasta.

Laat 20 minuten zachtjes sudderen. Zeker niet aan de kook laten brengen!

Snijd de komkommer en de tomaten in kleine stukken. Scheur de verse kruiden in stukken. Bak de steak saigant en snijd ze daarna in dunne reepjes.

Doe nu de komkommer en tomaten bij de soep. Op het einde doe je de verse kruiden erbij en zet je de soep daarna van het vuur.

Serveer de soep met de reepjes biefstuk.

Eet smakelijk!

Botten Bouillon Grasgevoerd – 500 Ml

Op voorraad
9,95

Botten Grasgevoerd – 3 Kg

Op voorraad
14,50

Modern Native – Hart Supplement

Op voorraad
52,00

Modern Native – Lever Supplement

Niet op voorraad
48,00