cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Bavette Grasgevoerd – 333 Gram

9,50

Gratis verzending vanaf €150
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op donderdag, vrijdag & zaterdag

Product wordt geconditioneerd en diepgevroren bij jou thuisbezorgd.

De runderbavette is een plat stuk vlees, bevat duidelijk zichtbare, lange vezels en heeft een dieprode kleur. Daarnaast vertoont het stuk een mooie vet marmering.

Bavette wordt verkregen uit de vang of vanglap, aan de onderzijde van het rund. Bavette heeft flink moeten werken, daarom is het iets steviger van structuur en erg smaakvol. Het kan als steak gegeten worden.

Bavette is erg gewild en is daarom niet vaak op voorraad.

Inhoud: 333 gram

verpakt per 1 stuks.

Beperkt op voorraad

  • Inhoud
  • Specificaties

Wat is een Bavette grasgevoerd?

De bavette wordt ook wel de flap meat genoemd oftewel de vanglap. Omdat deze naam niet echt bekend staat onder consumenten houden we het bij het Franse bavette. De Bavette komt van de vanglap aan de onderzijde van een rund, vandaar de naam. Het is een plat stuk rundvlees met een mooie vetlaag in de dooradering dat in Frankrijk vaak geserveerd wordt als delicatesse. De bavette wordt steeds populairder in Nederland vanwege de volle smaak en de prachtige dieprode kleur. De bavette is gemakkelijk te bereiden op de barbecue, in de oven of op de grill en leent zich erg goed voor een simpel gerecht met frites. Deze biefstuk kan direct op een hoge temperatuur worden gebakken en komt het best tot zijn recht als het medium of rare gebakken is. Laat het vlees na het bakken even rusten in aluminiumfolie en voilà je biefstuk is klaar!

Onze runderen

Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij nauurgebied de Zwiese. Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken”. Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees. Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd en zijn dus 100% grasgevoerd.

 

 

Puurheid

100% natuurlijk vlees

Kenmerk vlees

Grasgevoerd rundvlees

Leefconditie runderen

Lokaal grootgebracht (Hardenberg en Zwolle)

Conditie vlees

Zonder kunstmatige toevoegingen

Stoof

Stooflap Grasgevoerd – 350 gram

Op voorraad
8,75

Tartaar Grasgevoerd – 200 gram

Op voorraad
4,95
Steak

Kogelbiefstuk Grasgevoerd – 2 stuks van 165 gram

Op voorraad
14,95
45 minuten

Rollade van bavette met rode pesto en kaas

Bekijk recept east