Wat is een biefstuk grasgevoerd?
De biefstuk heeft geen verdere introductie nodig. De malse biefstuk van Vlees van Ons is extra lekker dankzij het feit dat deze van enkel gras gevoerde koeien komt. Met deze biefstuk krijg je gegarandeerd een heerlijk stukje vlees op je bord waar je heerlijk van kunt genieten. De biefstuk komt uit het achter dijbeen van de koe en kenmerkt zich door de welbekende rode kleur en kleine vetaders. Deze biefstuk bak je medium, rare of well done afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Als tip raden we je aan na het bakken de biefstuk nog even in aluminiumfolie te laten rusten. Hierdoor wordt de temperatuur goed verdeeld en krijg je de lekkerste biefstuk. Wanneer ga jij hem proberen?
Onze runderen
Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij nauurgebied de Zwiese. Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken”. Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees. Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd en zijn dus 100% grasgevoerd.