cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €125

Sucadelap Grasgevoerd – 350 gram

9,95

Product wordt geconditioneerd en diepgevroren bij jou thuisbezorgd.

Grasgevoerde sucadelap, erg mals vlees, gesneden uit de runderschouder. Heerlijk stoofvlees met een rijke smaak en zeer geschikt voor oma’s draadjesvlees, stoofschotels, en als pulled beef op de barbecue.

Vlees van een grasgevoerde rund is veel rijker aan omega 3-vetzuren (dit zit namelijk in gras). Deze vetzuren zorgen voor een goede ontwikkeling en groei van onze hersenen, versterken ons immuunsysteem en dragen bij aan een goede werking van bloedvaten en ons hart.

Inhoud: 350 gram

verpakt per ca. 350 gram

Op voorraad

Gratis verzending vanaf €125
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op donderdag, vrijdag & zaterdag
  • Inhoud
  • Specificaties

Wat is een sucadelap grasgevoerd?

Een sucadelap is een heerlijk mals stukje vlees dat uit de schouder van het rund komt. Je herkent de sucadelap aan de pezen die door het vlees heen lopen. Deze pezen maken het vlees extra lekker en zorgen voor die herkenbare structuur en smaak van de sucadelap. De sucadelap wordt vaak bereid als heerlijk mals stoofvlees dat zo lekker uit elkaar valt tijdens het bereiden in de pan. De sucadelap is minder vet dan andere stoofvlees soorten maar daarom niet minder lekker en gezond! De sucadelap wordt vaak toegevoegd aan klassieke Hollandse recepten of word bereid als een heerlijk stoofpotje. Als tip geven we graag mee om geduldig te zijn en het vlees op tijd te bereiden zodat het lekker gaar kan koken voor het lekkerste resultaat. Probeer en ervaar zelf onze heerlijke sucadelappen tijdens je barbecue of bij één van je andere maaltijden.

Onze runderen

Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij nauurgebied de Zwiese. Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken”. Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees. Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd en zijn dus 100% grasgevoerd.

 

Rosbief Grasgevoerd – 500 gram

Op voorraad
14,85
Steak

Ribeye Grasgevoerd – 330 gram170

Op voorraad
16,95
Steak

Haasbiefstuk Grasgevoerd – 2 stuks van 165 gram

Op voorraad
16,95