cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €125

Rundersucade, zacht gegaard, risotto, parmezaan en rode wijnjus

Geniet van een heerlijk grasgevoerde sucadelap met risotto!

Bereiding

  • Voorbereiding 30 minuten
  • Oven 5 uur

Ingrediënten

  • 700 gram Sucadelap Grasgevoerd
  • 300 gram bouquet
  • halve liter rode wijn
  • 1,5 liter kalfsjus
  • Olijfolie
  • 300 gram risotto
  • 1 sjalot
  • 0,6 liter bouillon
  • 100 gram geraspte Parmezaan
  • Kruiden: laurier, kruidnagel, koriander, peper, tijm, rozemarijn & knoflook

Voorbereiding

Verwarm je oven alvast voor op 95 graden.

Bereiding

Braad de rundersucade aan in de olijfolie. Zet daarna in hetzelfde braadvocht het bouquet en blus deze royaal af met rode wijn.

Voeg de kalfsjus toe en doe als laatste de kruiden en specerijen erbij.

Plaats dit in de oven op 95 graden voor ongeveer 5 uur.

Neem de sucade uit het vocht en rol dit voorzichtig in plastic folie tot een rol op.

Giet de jus door een zeef en reduceer dit.

Snipper de sjalot, fruit deze aan in de olijfolie, zet de risotto aan en blus dit af met de bouillon. Laat dit op een laag vuur langzaam garen.

Voeg opnieuw bouillon toe als de risotto droog kookt.

Voeg de geraspte Parmezaan toe en roer dit door.

Eet smakelijk!

Steak

Sucadelap Grasgevoerd – 350 gram

Op voorraad
9,95
Stoof

Stooflap Grasgevoerd – 350 gram

Op voorraad
6,65

Grasgevoerd Stoofvlees Pakket – 4,5 KG

Op voorraad
64,95
Rund

Grasgevoerd Runderpakket 14.5 kg – Kiloprijs: €18,55

Op voorraad
269,00