cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Welkom!

Ontdek de smaak van eerlijk vlees

Wees sterk, koop eerlijk!

Waarom Vlees van Ons?

Geen mesterij, maar gewoon natuurlijk en eerlijk vlees. Onze dieren zijn niet opgegroeid met extra stimulerend voer, maar met gewoon gras, een kruid of een bloemetje.Geen mesterij, maar echt natuurlijk vlees bij Vlees van Ons!

  • 100% natuurvlees
  • lokaal groot gebracht
  • dieren hebben een eerlijk leven
  • dieren worden niet bijgevoerd

Leer de smaak van eerlijk vlees kennen

Jij ontvangt 10% korting op je eerste aankoop door de kortingscode ‘welkom2022‘ te gebruiken.

Goed om te weten:

  • De kortingscode is geldig tot 31 oktober 2022
  • De code is één keer te gebruiken per klant
  • Gebruik de kortingscode welkom2022 in de winkelmand en profiteer van 10% korting

Wat is natuurlijk vlees?

Eerlijk vlees is natuurlijk vlees, bijvoorbeeld ons rundvlees is volledig grasgevoerd.

Bij grasgevoerd vlees worden de runderen gevoed door de natuur. De koeien grazen het gras en de kruiden die te vinden zijn in het natuurgebied. Het maag- en darmstelsel van de koe is hier ook op ingesteld. Wij geloven dat een gezonde koe zich vertaalt in gezond vlees en dat proef je.

In grasgevoerd rundvlees zitten namelijk meer omega 3 vetten. Dit zijn gezonde vetten die je bijvoorbeeld beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daar bovenop geeft het grasgevoerde rundvlees een rijkere smaak.

Het rundvlees in de supermarkten is graan gevoerd. Dit houdt in dat de koeien worden gevoerd met ‘krachtvoer’ zoals graan, soja en maïs. Het lichaam van de runderen is hier niet op ingesteld, daarom kan dit negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van de koeien en het vlees. Ook bevat graan gevoerd rundvlees een aanzienlijk hoger percentage omega 6. Dit zijn onverzadigde vetten die de kans op aandoeningen kunnen vergroten.

Al met al is grasgevoerd rundvlees dus beter voor de gezondheid van mens en koe. Het vlees smaakt lekkerder, bevat een lager percentage ongezonde vetten en een hoger percentage gezonde vetten. Bovendien zijn de koeien je ook nog eens dankbaar