cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Onze partner: Roelie Koopman

Let’s fix your shit!

Roelie Koopman is orthomoleculair darmtherapeut gespecialiseerd in PDS en docent
Darmtherapie. Ook is zij oprichter van Darmspecialist.com, de plek waar mensen met diverse darmklachten en darmaandoeningen door een team van gespecialiseerde therapeuten en voedingsdeskundigen worden begeleid in het herstellen van deze klachten met behulp van onder andere voeding.

Een paar jaar geleden switchte zij zelf naar een carnivoor eetpatroon en eet zij grotendeels
dierlijke voeding zoals vlees, vis en eieren. Haar community op Facebook, Carnivoor Nederland, heeft inmiddels meer dan 1500 leden.

Verbeteren van de spijsvertering en de juiste voeding eten staan op een gedeelde eerste plaats
als het gaat over de stappen die je kunt zetten om je gezondheid te verbeteren.
Wat voor jou de juiste voeding is, is heel persoonlijk, maar unaniem geldt: dierlijke eiwitten en
goede vetten zijn essentieel!

“Chronische darmklachten? Daar hoef je niet mee te leren leven.”

Daarom kies je voor DarmSpecialist

Bij Darmspecialist werken we met uitgebreid laboratoriumonderzoek om te kijken wat er aan de hand is in de darmen en waar elders in het lichaam de verstoringen of tekorten zitten. Zo kunnen we heel gericht aan de slag. Voeding blijft altijd het uitgangspunt, we adviseren iemand met een wat lager vitamine D liever om elke week een goed stuk runderlever te eten dan dat we meteen met supplementen beginnen. Orgaanvlees is rijk aan vitaminen en mineralen en zou samen met bottenbouillon standaard bij iedereen op het menu moeten staan.