cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Duurzaam avontuur in de betoverende natuur van Fins Lapland

Een winterse vakantie stond op onze agenda. Als gezin wilden we een bijzondere ervaring beleven. Onze zoektocht naar de perfecte bestemming leidde ons naar Taigaschool Eco Hotel, een oase van duurzaamheid en comfort te midden van de adembenemende natuur van Fins Lapland.

Milieuvriendelijkheid en luxe hand in hand

Bij aankomst werden we verwelkomd door een zelfvoorzienende oase, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Het hotel is bijna volledig zelfvoorzienend, waardoor gasten kunnen genieten van luxe in harmonie met de omringende natuur.

Sfeervolle kamers met oog voor detail

De sfeervol ingerichte kamers van Taigaschool Eco Hotel zijn een perfect toevluchtsoord na een dag vol avontuur. Elk detail is zorgvuldig gekozen om ons verblijf onvergetelijk te maken. De inrichting en ambiance laten je echt één worden met de prachtige omgeving.

Persoonlijke aandacht van de eigenaren

Wat Taigaschool Eco Hotel echt onderscheidt, is de ongeëvenaarde persoonlijke aandacht van de eigenaren, Judith en Marco. Altijd klaar om te helpen, van het regelen van avontuurlijke excursies tot het creëren van rustige momenten bij het haardvuur. Deze persoonlijke benadering gaf ons het gevoel dat we meer waren dan alleen gasten; we waren onderdeel van de Taigaschool-familie.

Ideale locatie voor groepen en bedrijven

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor teambuilding, retraites of gewoon een bijeenkomst in de natuur, Taigaschool Eco Hotel biedt de perfecte omgeving. Het eco-vriendelijke toevluchtsoord geeft groepen en bedrijven de kans om te verbinden met de natuur en met elkaar.

Ruka-Kuusamo: een natuurparadijs op 10 Minuten Afstand

Met Ruka ski-oord op slechts 10 minuten afstand, omringd door prachtige bossen, biedt Taigaschool Eco Hotel eindeloze activiteiten voor elk seizoen. Van ijsvissen tot wandelen, van rendieren spotten tot een husky safari, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Eco-Tourism op zijn Best

Bij Taigaschool Eco Hotel streven ze naar een duurzame, onvergetelijke ervaring. Deze visie sluit naadloos aan bij de principes van Vlees van Ons, waar gezond vlees, een eerlijke prijs, en het tegengaan van vleesverspilling centraal staan.

Klaar en Afgekoeld voor een Succesvol 2024

Met een hart vol herinneringen aan onze onvergetelijke reis naar Taigaschool Eco Hotel zijn we klaar om 2024 tot een succes te maken. Een speciaal dankwoord aan Judith en Marco voor hun warme gastvrijheid en het delen van deze prachtige ervaring. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke, duurzame reiservaring, raden we Taigaschool Eco Hotel van harte aan.

Voor meer informatie over dit eco-paradijs, bezoek Taigaschool Eco Hotel.

Meer lezen over ons?

Lees het verhaal van Vlees Van Ons. Vlees zonder streken, 100% eerlijk!

Koeien in de wei