cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Onze partner: Julian van Leer

Meat Matters Mentorship

Julian van Leer is de trotse oprichter van Meat Matters Mentorship. Onze missie is eenvoudig en toch diepgaand: we willen de manier waarop mensen naar voeding kijken veranderen en hen begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Bij Meat Matters Mentorship gaan we terug naar de basis. In plaats van de overbewerkte producten die overvloedig aanwezig zijn in de supermarkt, kiezen we voor een manier van eten die gebaseerd is op wat de natuur ons te bieden heeft. We ondersteunen mensen bij het afvallen en bij het opbouwen van spieren door het eten van natuurlijke, voedzame producten.

Onze maatschappij heeft de neiging de waarde van vlees in onze voeding te negeren. Echter, als we kijken naar het voedingsprofiel van vlees en onze historische relatie met dit product, zien we dat vlees een krachtig hulpmiddel kan zijn voor onze gezondheid. Daarom hechten we bij Meat Matters zoveel waarde aan kwaliteitsvlees.

“De naam ‘Meat Matters’ reflecteert onze overtuiging in de kracht en het belang van goed, kwaliteitsvlees.”

Carnivoor dieet

De naam ‘Meat Matters’ reflecteert onze overtuiging in de kracht en het belang van goed, kwaliteitsvlees. Voor zulk vlees raden we je aan om bij Vleesvanons.nl te winkelen, een platform dat zich inzet voor het leveren van topkwaliteit gras gevoerde vleesproducten.

Bij Meat Matters streven we niet alleen naar een gezond lichaam, we werken ook vanuit een gezond lichaam. Ons doel is om je te helpen je levensstijl te optimaliseren door middel van bewuste voedselkeuzes. Maak vandaag nog de keuze om je gezondheid in eigen handen te nemen. Meat Matters – omdat vlees ertoe doet.