cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €125

Kaas taco met pittig gehakt

Een (h)eerlijke maaltijd met een Mexicaans tintje!

Bereiding

  • Bereiding 30 minuten

Ingrediënten

  • Rundergehakt Grasgevoerd
  • Gras roomboter
  • Knoflook
  • Ui
  • Rode paprika
  • Rode peper
  • Kastanje champignons
  • Maïs
  • Ijsbergsla
  • Srirachasaus
  • Oude geraspte kaas
  • Knoflook zoutmix van Tuana
  • Mexicaanse taco kruiden van Euroma

Bereiding gehakt

Rul het gehakt samen met de kruiden in eigen vet en haal daarna uit de pan.

Fruit de ui, knoflook en rode peper aan in de gras roomboter.

Snijd alle groenten in reepjes en wok dit samen met het ui-mengsel in de gras roomboter.

Voeg het gehakt vervolgens weer toe en proef of er nog meer kruiden nodig zijn.

Vervolgens voeg je de maïs en srirachasaus toe.

 

Bereiding kaas taco

Verdeel een laagje oude geraspte kaas in een koekenpan. Let op: gebruik geen boter!

Zorg ervoor dat de gehele bodem bedekt is en laat de kaas langzaam smelten op een laag pitje. Let op dat je het niet te bruin bakt, dan wordt de smaak bitter.

Draai de kaas taco om zodra dit mogelijk is. Bak vervolgens de andere kant.

Haal de kaas taco uit de pan en han uit over een lepel. Op deze manier wordt de kaas taco in de juiste vorm hard.

Vul de kaas taco met ijsbergsla en het pittige gehakt.

 

Eet smakelijk!