cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €125

Pittige biefstukpuntjes

Malse biefstukpuntjes met een pittige twist!

Bereiding

  • Voorbereiding 3 uur
  • Bereiding 30 minuten

Ingrediënten

  • Biefstukpuntjes
  • Ghee
  • Milde olijfolie
  • Ketjap Manis
  • Jalapeño
  • Knoflook
  • 1 rode paprika
  • Kastanje champignons
  • Kikkoman

Voorbereiding

Voeg de milde olijfolie, kikkoman, knoflook en de jalapeño samen in een kom.

Leg de biefstukpuntjes in de marinade en laat deze drie uur intrekken.

Bereiding

Snijdt de rode paprika in reepjes en de champignons in vieren.

Wok de groenten in de ghee op hoog vuur.

Wok in een andere pan de gemarineerde biefstukpuntjes.

Voeg vervolgens de groente toe aan de biefstukpuntjes, bak het geheel nog even samen af.

 

Eet smakelijk!