Even heerlijk genieten met dit recept. Zowel lekker als lunch of als diner!
Rul het grasgevoerde rundergehakt in eigen vet en haal het vervolgens uit de pan.
Bak de ui, knoflook en de rode peper in de rauwe roomboter.
Voeg hier het gehakt weer aan toe. Proef tussendoor of de smaak al optimaal is. Voeg hier de pittige sriracha saus en de knoflook zoutmix aan toe om het af te ronden.
Snijd de paprika in reepjes en bak deze rustig mee met het gehakt. Voeg hier ook de maïs aan toe.
Vervolgens voeg je de tomatensaus toe.
Verwarm een wrap in een koekenpan, strooi hier oude, geraspte kaas overheen.
Verdeel hier het gehaktmengel over en maak af met oude, geraspte kaas. Leg hier weer een tortilla op.
Verwarm de tortilla’s rustig, zodat de kaas kan smelten en de tortilla’s aan elkaar smelten.
Leg een groot bord op de koekenpan en draai deze met de tortilla’s voorzichtig om en verwarm de andere kant tot de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk!