Bij vlees van ons snappen we dat ons heerlijke vlees vaak gebruikt wordt voor heerlijke avondmalen, maar wist je dat je met heel veel producten van ons ook je lunch kan voorzien van unieke lekkernijen? Daarom hebben wij voor jullie een heerlijk maar basic recept voor een broodje rosbief. Dit broodje draait volledig om de kwaliteit van de ingrediënten. De malsheid van de rosérode rosbief wordt perfect aangevuld door de romige, aardse smaak van truffelmayonaise. Een handje rucola voor frisheid, een paar kappertjes voor een ziltige kick, en dunne plakjes Parmezaanse kaas om het helemaal af te maken. Het zuurdesembrood geeft een stevige basis, maar de ster van dit gerecht is zonder twijfel de rosée rosbief. Dit is geen doorsnee broodje; dit is genieten op hoog niveau.
Dit broodje is perfect als lunch of als lichte avondmaaltijd. Combineer met een glas witte wijn of een frisse salade om het helemaal af te maken. De eenvoud van dit recept laat de kwaliteit van de ingrediënten spreken – precies zoals het hoort.
Smakelijk eten!