(H)eerlijk uit de oven om extra van te genieten!
Zorg ervoor dat je de oven alvast voorverwarmd op 200 graden.
Rul het grasgevoerde rundergehakt met knoflook zoutmix in eigen vet en haal het daarna uit de pan.
Snijdt de ui, puntpaprika’s en jalapenos en bak deze vervolgens in het gras roomboter.
Verwijder het buitenste blad en de kern van de witlof en snijd het deze vervolgens in grove ringen. Voeg dit vervolgens toe aan het ui-mengsel.
Kruid dit geheel daarna met kerriepoeder.
Voeg daarna het gehakt hier weer aan toe en schep er twee flinke eetlepels garlic roomkaas doorheen.
Vul de ovenschotel met de witlof en garneer dit met de ovengratie.
Bak het geheel af op 220 graden tot de kaas mooi bruin en knapperig is.
Serveer dit gerecht met een heerlijk grasgevoerde rookworst en genieten maar!
Eet smakelijk!
Dit recept is van Carla van der Ploeg
Instagram: carla_kha_khb_recepten