cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Smokey Hamlap Pulled Pork Wrap

Geniet van langzaam gegaarde Hamlap Pulled Pork op een wrap. Samen met een lekkere salade is je maaltijd helemaal compleet.

Bereiding

  • Slowcooker 100 minuten
  • Bereiding 15 minuten

Ingrediënten

  • hamlappen
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl paprikapoeder gerookt
  • 1 tl chinese 4 kruiden
  • zout en peper
  • 2 el honing (suikervrije holy hon)
  • 250 gram BBQ saus
  • scheutje citroensap
  • scheutje ketjap manis
  • 1 el olijfolie
  • wraps
  • salade

Bereiding

Dit recept kun je maken met een pressure cooker of slowcooker. Bereid het dan volgens de bereiding van je apparaat. Geen apparaat? Gebruik dan een grote stoofpan waar je het vlees een aantal uur zelf in kan laten pruttelen.

Bak de hamlappen kort aan beide kanten in een pan. Daarna hak je de knoflook en ui in kleine stukken. Voeg 1 el olijfolie toe aan je pressure cooker. Daarna voeg je de hamlappen toe. Tot slot schenk je de overige ingrediënten erbovenop. Zet je pressure cooker aan en bak ca 100 minuten. Met een gewone stoofpan zal dit 5-6 uur duren, tussendoor even roeren en het vlees omdraaien. Het vlees is klaar als je met je vork door het vlees heen gaat en je het vlees uit elkaar kunt trekken.

Serveer met een wrap en sla.

Eet smakelijk!

Scharrelvarken Hamlap – 2 stuks

Op voorraad
6,27

Honing van de imker

Op voorraad
7,95