cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Onze partner: ANDERSLEVENNL

Wij helpen jou om anders te gaan leven!

Anderslevennl is een instagrampagina waar het draait om gezondheid, leefstijl en voeding! Achter de pagina schuilt een gepassioneerd jong stel die mensen willen helpen om ook ‘anders’ te gaan ‘leven’.
Je gezondheid is één van de kostbaarste dingen die je gekregen hebt, daarom is het noodzaak om hier goed voor te zorgen. Vroeger werden dieren van kop tot staart gegeten. Op deze manier krijg je alle voedingsstoffen binnen die het dier bevat. Hier gaan wij weer naar terug. Bottenbouillon, lever, vet en natuurlijk biefstukjes van grasgevoerde bodem, waar de koeien een waardig leven hebben gehad en dit voor zowel mens als dier een mooie manier van vlees eten is.

In een wereld waar gezond gevaarlijk wordt genoemd en ongezond aangeprezen wordt, helpen wij jou anders te gaan leven

Voor dagelijkse tips en recepten

Wij zijn elke dag bezig met onszelf en onze ANDERSLEVENNL community te verbeteren en breiden hier steeds een stukje verder in uit.
Zien wij jou ook terug in onze community?