cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Vlees kopen bij de boer

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vlees kopen bij de boer. Er zijn namelijk super veel voordelen aan het kopen van vlees rechtstreeks van de boer. Niet alleen omdat het een duurzamere keuze is, maar ook omdat het vlees vaak verser en smaakvoller is dan het vlees in de supermarkt.

Waarom vlees kopen bij de boer?

Het kopen van vlees bij de boer heeft verschillende voordelen. Ten eerste weet je zeker dat het vlees dat je koopt afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad. Ze hebben voldoende ruimte gehad, konden buiten rondlopen en hebben natuurlijk voer zoals gras, kruiden en bloemen gekregen. En dat proef je! Bovendien is natuurlijk vlees vrij van kunstmatige toevoegingen en antibiotica. Daarnaast draag je bij aan de lokale economie door je vlees direct bij de boer in de buurt te kopen. Je weet precies waar je vlees vandaan komt en dat geeft een goed gevoel! Toch?

Vlees Van Ons is vlees van de boer!

Als je vlees koopt bij Vlees van Ons, koop je vlees van de boer. Wij hebben onze eigen runderen, die van hun grote vrijheid in de uiterwaarden van de rivier de Vecht mogen genieten. Voor het kippen-, varkens- en schapenvlees werken wij samen met lokale boeren. Zij streven naar een dierwaardig leven voor alle dieren in de veehouderij, en dat past bij Vlees van Ons. Geen mesterij, maar echt natuurlijk vlees. Vlees zonder streken.

Het voordeel van vlees kopen bij de boer, is dat je kunt kiezen uit veel verschillende soorten vlees. Denk bij rundvlees bijvoorbeeld aan biefstuk, riblappen, gehakt en rosbief. Weet je nou niet zo goed welk stukje vlees van de koe je moet kopen? Vraag ons gerust om advies, want ook dat is het voordeel van vlees kopen bij de boer.

Hoe weet je of het vlees echt natuurlijk is?

Natuurlijk vlees is afkomstig van dieren die op een natuurlijke manier worden grootgebracht. Dit houdt in dat de dieren vrij kunnen rondlopen in de natuur en niet binnen in een hok worden gestopt. Zo hebben ze de volledige vrijheid om te grazen op open graslanden en krijgen ze de meest voedzame en natuurlijke gewassen binnen. Wil je meer lezen over de verschillen tussen natuurlijk, biologisch en supermarktvlees?

Vlees kopen bij de boer in Overijssel

Woon je in Overijssel en wil je vlees kopen bij de boer? Er zijn verschillende boerderijen in Overijssel waar je terecht kunt voor vers en lekker vlees. Veel van deze boerderijen hebben een boerderijwinkel waar je het vlees kunt kopen. Sommige boerderijen bieden zelfs de mogelijkheid om online te bestellen en het vlees thuis te laten bezorgen. Bij Vlees van Ons verkopen we ‘natuurlijk vlees’ van de boer. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen en genieten.